You are here

Acasa

Aperitive de pui cu somon si cascaval

4 felii piept pui
200 gr somon afumat
1 pachet surimi
1 ou
250 gr cascaval
3-4 cubulete spanac congelat
1 legatura ceapa verde
1 ardei gras rosu
1 salata verde
5 linguri faina
200 gr susan
ulei

Sos
1 radacina hrean
100 gr branza feta
2-3 linguri smantana lichida
3-4 linguri ulei de masline
piper
sare

Pieptul de pui feliat se bate usor cu ciocanul pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper.
Deasupra se pune o felie de somon si cate doua batoane de surimi.
Se ruleaza, se prind cu o scobitoare, se dau prin faina, ou batut si susan, apoi se prajesc in baie de ulei.
Se scot pe prosoape de hartie.

Intr-o tigaie se pune o lingura de unt si se calesc frunzele de ceapa si spanac.
Cascavalul taiat cubulete se pune intr-un castron si se topeste la cuptorul cu microunde.
Se rastoarna pe folie alimentara dubla,se aplatizeaza, deasupra se pune spanacul si suvite de ardei rosu.
Se ruleaza cu grija, se strange bine la capete si se baga la frigider.

Intre timp facem sosul: punem in blender hreanul ras, uleiul, branza si smantana.

Dupa ce s-a intarit cascavalul putem aseza pe farfurie: salata taiata foarte subtire, amestecata cu ceapa verde, cubulete de ardei, ulei de masline si otet balsamic, ruloul de pui taiat felii cu sos deasupra si alaturi felii din ruloul cu cascaval.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter