You are here

Acasa » Blogs » bucatarul's blog

Biban cu crema de fasole

Biban cu crema de fasole

1 fileu biban
100 g fasole albă fiartă
1 lingură zeamă lămâie
1 linguriţă ulei măsline
1 linguriţă coriandru tăiat fin
1 linguriţă mentă mărunţită
½ căţel usturoi
sare
piper

Condimentezi fileul de peşte, cu sare şi piper, apoi îl prăjeşti, cam 5 minute, la foc mediu, pe partea cu piele şi îl dai 2 minute la cuptor.
Amesteci fasolea cu toate ingredientele şi o dai la blender până când obţii o cremă, apoi o dai prin sită.

Mod de servire: 
Serveşti peştele pe patul de fasole făcăluită.
Voteaza reteta: 
Average: 3 (1 vote)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter