You are here

Acasa » Contul meu

Bloguri

Sos Delta

Maioneza – 500 g

File de stavrid sau sardea – 400 g

Hrean – 100 g

Zahar si sare – dupa gust

Fileul de peste se taie marunt. Maioneza se amesteca cu sare , zahar si hreanul ras fin. Se adauga tocatura de peste si se amesteca bine pentru uniformizare. Acest sos se foloseste la preparate din peste.

Sos Istria

Midii sau scoici – 40 de buc

Maioneza – 400 g

File de ansoa – 8 buc

Castraveti murati – 2 buc

Sare – dupa gust

Midiile se fierb 6 minute in apa cat sa le acopere, apoi se racesc si se taie felii, la fel ca si fileurilie de ansoa. Castravetii se curata de coaja si seminte si se toaca marunt. Maioneza se amesteca cu midiile fileurile de ansoa si castravetii. Se foloseste la preparate din peste, crustacee si moluste.

File de salau cu spuma de somon si sos de midii

File de salau cu spuma de somon si sos de midii

Fileul de salau se transeaza in 2 felii subtiri, apoi se aseaza umplutura in mijloc

Supă de pepene galben cu sardele

Supă de pepene galben cu sardele

Tăiaţi pepenele în jumătate şi scoateţi sâmburii cu ajutorul unei linguri;

Pages

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter