Borsuri,Ciorbe,Sosuri

Mujdei de usturoi
-Mujdei de usturoi
-Mujdei de rosii
-Mujdei oltenesc
-Mujdei cu rosii coapte
-Reteta mujdei
-Crema de usturoi
-Spuma de usturoi
-Sos de usturoi
-Sos de usturoi cu iaurt
-Piper cu lamaie pentru peste


Bors
-Bors de peste
-Bors cu peste
-Bors de crap cu zarzavat
-Bors de stiuca
-Bors de peste cu praz
-Bors cu perisoare de peste
-Bors pescaresc
-Bors de peste cu leustean
-Bors pescaresc dobrogean
-Bors de ciuperci cu peste
-Reteta Bors

Ciorba - Supa
-Storceag
-Ciorba pescareasca pe balta
-Ciorba traditionala din peste
-Ciorba de peste lipoveneasca
-Ciorba de peste cu pâine
-Ciorba de crap I
-Ciorba de crap II
-Ciorba de peste cu zeama de varza
-Ciorba de peste I
-Ciorba de peste II
-Ciorba de peste III
-Ciorba de peste cu cartofi
-Ciorba de crap cu bors
-Ciorba pescareasca I
-Ciorba pescareasca II
-Ciorba pescareasca acrita
-Ciorba de peste pentru mahmuri
-Ciorba de peste Maria
-Ciorba de peste ca pe malurile Tisei
-Ciorba pescareasca de crap a la Szeged
-Ciorba de perisoare cu peste alb
-Ciorba de macrou
-Ciorba de biban cu carnat polonez
-Ciorba cu perisoare din peste
-Ciorba cu peste somon si cartofi
-Supa de raci
-Supa de crab, ardei si menta
-Supa de sepie
-Supă Laksa
-Supa de peste si midii
-Supa de fenicul si cod
-Supa de orez cu fructe de mare
-Supa de peste
-Supa de peste cu varza de bruxelles
-Supă de peşte cu orez şi migdale tocate
-Supă pescărească
-Supa de rosii strecurata cu peste
-Supa Egusi cu peste
-Supa picanta de somon si fructe de mare
-Supa peste cu legume
-Supa de peste cu rosii si nuca de cocos
-Supa ungureasca de peste
-Supa crema de praz cu peste
-Supa crema de arpagic cu somon
-Supa crema cu porumb si fructe de mare
-Supa cu dovlecei si file de cod
-Supa cu dovlecei si file de cod
-Supa orientala cu peste
-Supa chinezeasca de creveti
-Supa crema cu peste si creveti

Sos
-Sos bearnez
-Sos pentru fructe de mare 1
-Sos pentru fructe de mare 2
-Sos Ravigot
-Sos de maioneza cu mustar
-Sos brun(Spaniol)
-Sos Colbert
-Sos Meuniere
-Rouille
-Sos de hrean
-Sos de smantana, hrean si nuci
-Sos de maghiran
-Sos de castraveti si marar
-Sos alb din supa de pasare
-Sos Olandez
-Sos rosu de raci
-Sos de marar
-Sos vinegret
-Sos mango pentru peste
-Sos tomat cu usturoi pentru peste
-Sos de unt (Maitre D'hotel)
-Sos de lamaie(a la Grec)
-Sos de maioneza cu aspic
-Sos Chaud-Froid
-Sos verde pentru peste
-Sos de vin pentru peste rasol
-Sos alb pentru peste
-Sos cu nuci si usturoi
-Sos de rosii pentru peste
-Sos de tarhon si ceapa verde
-Sos Remoulade (rece)
-Sos rusesc
-Sos scordolea
-Sos sicilian
-Sos Teriyaki
-Sos Teriyaki 1
-Sos de capere
-Sos de vin si sofran
-Sos de rosii cu usturoi
-Sos acrisor aromat
-Sos picant de maioneza si legume
-7 arome – amestec de tip pastă
-Vinegreta de lamaie cu capere pentru peste

You are here

Acasa

Borsuri,Ciorbe,Sosuri

Bors de peste cu praz

-1 kg. de peste, 1 buc. ceapa, 1 fir praz, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina, 2 1/2 litri apa, 1/2 l. bors

bors de peste -Cel mai gustos bors de peste se prepara din peste viu sau foarte proaspat (crap, cega, biban). Ciorba se poate gati, de asemenea, din salau sau cu diferiti pesti marunti, cu exceptia carasului si linului. Pentru ca ciorba de peste sa aiba consistenta gelatinoasa necesara, se fierb intii pestii marunti (ghigorti si biban), necuratati de solzi, dar fara mate si bine spalati. La biban trebuie scoase si branhiile, altfel supa capata un gust amarui. Pestele astfel pregatit se pune in oala, se adauga apa rece, zarzavat si ceapa curatate, sare, foi de dafin. Se fierbe totul la foc potrivit, intre 40 minute si 1 ora. Dupa aceea supa se strecoara si se pune din nou la fiert cu bucati de peste mare si cu frunze de leustean. Se pot adauga in ciorba cartofi cruzi taiati, care se pun in zeama inainte de peste deoarece acesta fierbe mai repede. Se acreste cu bors sau sare de lamiie.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter