You are here

Acasa

Caneloni cu fructe de mare

Caneloni cu fructe de mare

1 cutie de paste tip cannelloni
2 linguri ulei de masline
1 punga mix fructe de mare
2 catei de usturoi
1 chilly mic
1 jumatate pahar vin alb
1 rosie
100 g unt
1 lingura faina
lapte
sare, piper
1 lingurita nucsoara
busuioc verde

In tigaia cu ulei se caleste usturoiul fara sa se arda, se adauga fructele de mare decongelate, vinul.
Dupa ce s-a evaporat alcoolul, rosia fara coaja si seminte, taiata cubulete, ardeiul iute si se lasa cateva minute pana scade.
Se condimenteaza la nevoie, se adauga busuiocul verde taiat, iar dupa ce s-a racit se umplu pastele si se lasa deoparte, timp in care se pregateste sosul bechamel.
Intr-un vas cu unt topit se adauga faina, dupa ce s-a calit putin se adauga laptele cate putin, amestecand cu telul, sa nu se faca cocoloase. Consistenta sosului trebuie sa fie ca a unei smantani mai subtiri. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.
Intr-un vas termorezistent se pune 1/2 din sos, apoi pastele umplute, deasupra restul de sos si se da la cuptor 25-30min.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter