You are here

Acasa

Carpaccio de somon

Carpaccio de somon

somon file
2 lămâi
2 linguri cu mărar tocat
2 cepe tocate fin
2 linguriţe de miere
2 linguri cu ulei de măsline
1 lingură cu capere
frunze de chives
sare de mare

Amestecă într-un borcănel zeama de la cele două lămâi, mierea, o linguriţă cu sare de mare, uleiul de măsline, mărarul tocat foarte fin, caperele bine scurse. Agită bine.

Între timp, feliază cât mai subţire somonul şi pune-l pe un platou. Toarnă deasupra emulsia de ulei de măsline, zeamă de lămâie şi capere şi acoperă cu o folie. Dă la rece cel puţin câteva ore.

Mod de servire: 
Presară deasupra frunzele de chives tocate mărunt şi serveşte carpaccio de somon alături de felii de lămâie.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter