You are here

Acasa

Cega cu tarhon

2 cegi de marime potrivita,
50 g unt,
zeama de la o lamaie,
sare

Pentru sos:
30 g unt,
1 lingura de faina,
200 ml supa de oase,
sare,
otet,
1 legatura de tarhon,
1 praf de zahar.

Tarhonul tocat se lasa o zi in putin otet. Se topeste untul, se adauga faina, se stinge cu supa de oase si se condimenteaza cu tarhonul acrit, zahar si sare. Cega curatata se asaza intr-un vas termorezistent in pozitie de inot, se sareaza, se presara cu bucatele de unt, se stropeste cu zeama de lamaie si se da la cuptor. Cand este gata, se acopera cu sosul si impreuna cu acesta se mai da o data la cuptor ca sa se incalzeasca.

Mod de servire: 
Se garniseste cu orez condimentat.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter