You are here

Acasa

Ciorba de biban cu carnat polonez

Ciorba de biban cu carnat polonez

1/2 kg biban fara piele, tăiat în bucăți
3 linguri de unt nesărat
1 ceapa mare alba, tocata
1/2 kg cartofi taiati cubulete
1 litru de supa de pește sau scoici
2 cesti de apa
1/2 lingurita maghiran
Sare și piper negru
150g carnat polonez, feliat
patrunjel proaspat
1 ceasca smantana, pt servit

Se topește untul într-o cratita, la foc mediu. Se adaugă ceapa tocata si se gateste până se înmoaie ușor și este translucida.
Adăugați cartofii și amestecati cu untul topit. Se toarnă supa de pește, apă și maghiran și se adaugă sare și piper după gust. Fierbeti ușor timp de aproximativ 20 de minute, sau până când cartofii sunt fierti.
După ce cartofii sunt fierti, se adaugati bibanul si polonezul și se fierbe inca 10 minute. Presarati cu patrunjel verde tocat.

P.S. retetepescaresti
Bibanul folosit in aceasta ciorba este bibanul englezesc pe care mai toti pescarii il arunca (se gaseste pe toate baltile din Romania).

Ca să dăm pielea jos de pe el se opareste, si se ia foarte usor.Nu are oase(doar coloana si coaste).Este foarte gustos !!!

Mod de servire: 
Se toarna în boluri la toată lumea si se adăuga smântâna. Serviti cu o mulțime de bere și pâine proaspătă :)
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter