You are here

Acasa

Ciorba de crap cu bors

Ciorba de crap cu bors

un fir praz
2 cepe
2 ardei
4 roşii
2 -3 morcovi
1 litru borş
600 g crap
o legătură leuştean
2-3 linguriţe ulei de floarea-soarelui
sare grunjoasă
piper boabe şi măcinat
o foaie dafin

Se spală bucăţile de peşte, se curăţă bine şi se pun să fiarbă în apă cu sare. Când a început să se formeze spuma, se curăţă uşor cu spumiera. După ce s-a limpezit zeama, se adaugă piperul boabe şi măcinat şi foaia de dafin.
Se curăţă zarzavaturile, se spală şi se taie cubuleţe. Se pun în oală, se acoperă şi se lasă să fiarbă la foc mic.
Separat, se curăţă roşiile, se decojesc, se taie cubuleţe şi se toarnă în oală. Borşul se strecoară, se pune să fiarbă în câteva clocote şi apoi se adaugă în ciorbă.
Borşul de peşte se mai lasă să clocotească 15 minute şi se dă de-o parte.

Mod de servire: 
Se serveşte cu smântână şi se ornează cu leuştean proaspăt tocat mărunt.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter