You are here

Acasa

Ciorba de perisoare cu peste alb

1,5 kg stiuca sau peste alb,
350 g ceapa,
200 g franzela,
150 g morcov,
100 g albitura,
400 g rosii,
100 g orez,
100 g lamâie,
150 g smântâna,
2 oua,
100 ml ulei,
2 legaturi patrunjel verde,
2 legaturi leustean.

Fileurile de stiuca se trec de doua ori prin masina de tocat cu sita deasa, cu 200 g ceapa si franzela înmuiata în apa si stoarsa bine.
Se adauga minute. Se adauga 3 litri de apa si se fierbe circa 1 ora. Se adauga perisoarele, rosiile curatate de coaja si seminte taiate în cuburi si orezul care a fost fiert separat.
Se mai fierbe 20 de minute, se adauga smântâna si se acreste cu zeama de lamâie. Se potriveste gustul de sare si se adauga patrunjelul si leusteanul verde tocate.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter