You are here

Acasa

Ciorba de peste cu pâine

450 grame de peste (proaspat sau congelat),
2 I de apa,
1/2 pahar de otet diluat,
1 ceapa,
1 ou,
1 lingurita de mustar,
10 felii de pâine prajita,
foi de dafin,
sare,
piper.

Se curata si se spala bine pestele, apoi se pune într-o oala cu 2 I de apa, sare, piper, foi de dafin, ceapa taiata în sferturi, otet diluat. Se lasa sa fiarba la foc mic pâna când se desprinde carnea pestelui de pe oase. Se strecoara supa, se scot oasele, iar carnea si ceapa se dau prin masina de tocat.
Tocatura obtinuta se pune într-un castron si se mesteca bine cu oul crud, batut cu putin mustar.
Se toarna apoi supa fierbinte încet, batându-se mereu, pentru ca sa nu se taie oul.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter