You are here

Acasa

Ciorba de peste I

1 kg peste marunt sau capul si 2-3 bucati de la coada unui peste mare;
2 ardei grasi,
4-5 rosii,
500 ml de zeama de varza,
1/2 ceasca de orez,
1,5 I apa,
sare,
piper,
2-3 cepe mijlocii.

Se pune într-o oala ceapa tocata foarte marunt. Dupa ce a dat câteva clocote, se adauga orezul ales si spalat, iar când este aproape fiert, se adauga ardeiul taiat felii subtiri.
Dupa ce ciorba a dat în clocot, se adauga rosiile curatate de pielite si de seminte, taiate felii subtiri, pestele curatat, spalat si taiat felii si zeama de varza, fiarta separat si spumuita.
Se lasa sa fiarba la foc încet, iar dupa 10-15 minute se încearca pestele, care nu trebuie sa se sfarâme la fiert.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter