You are here

Acasa

Ciorba de peste II

Pesteie, taiat bucati, este trecut în oala în care s-au fiert tot felul de zarzavaturi, taiate marunt.
Dupa câteva minute de fierbere (pe foc. mic) se adauga sare, 1/2 pahar de vin alb sec, rosii curatate de pielite si de seminte, verdeata tocata.
Se continua fierberea pâna când pestele este fiert.
Se adauga borsul fiert separat.
Se lasa sa mai dea câteva clocote mici.
Se da deoparte.
Pentru aroma se pune leustean.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter