You are here

Acasa

Conopida cu sos de maioneza si creveti

1 conopida potrivita,
200 g creveti decorticati,
1 galbenus,
1 lingurita mustar,
1/4 l ulei,
2 linguri pasta de tomate,
sare, piper,

Conopida se desface in buchetele si se pun la fiert in apa clocotita cu sare, pentru 10 minute. Crevetii se pun si ei separati, la fiert pentru 15-20 minute. Separat se prepara o maioneza din galbenusi, mustar si ulei. Se adauga in maioneza pasta de tomate si otetul. Crevetii se scurg si se amesteca cu sosul de maioneza. Conopida se scurge si aseaza pe farfurie iar deasupra se pune sosul de creveti si maioneza.

Mod de servire: 
Se mai poate pune alaturi ou fiert sau rosii.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Copiati codul din imagine.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.