You are here

Acasa

Crap în crustă de fulgi de porumb şi de migdale

Crap în crustă de fulgi de porumb şi de migdale

4 bucăţi de crap
20 – 30 g parmezan
o mână bună de fulgi de porumb;
o mână de fulgi de migdale;
sare, piper, ulei de măsline.

Pentru garnitură:
8 cartofi noi
1,5 L ulei
sare

Se spală bine bucăţile de peşte şi se usucă cu un şervet absorbant;
Se pregăteşte amestecul pentru crustă din fulgi de porumb (uşor fărâmiţaţi), fulgi de migdale, parmezan ras, sare şi piper;
Se dau bucăţile de peşte mai întâi prin ulei, apoi prin amestecul de fulgi, după care se aşează într-o tavă antiaderentă pe care o ungeţi bine cu ulei de măsline;
Se dă tava la cuptorul preîncălzit la 200 – 220°C pentru 20 de minute, se întarce peştele şi se mai dă încă 15 minute la cuptor;
În final se rumeneşte uşor cu flacăra de grill, 2 – 3 minute, cu tava amplasată pe raftul superior al cuptorului (adică mai aproape de flacără).
Cartofi prăjiţi (pentru garnitură) bănuiesc că ştiţi să preparaţi.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter