You are here

Acasa

File de biban gatit in unt

File de biban gatit in unt

600 g file de biban congelat,
50 g + 30 g unt,
1 lingura faina,
frunza de patrunjel tocata,
sare,
piper,
2 lamai,
1 portocala

Bucatile de peste se lasa la decongelat, dupa care se spala si se freaca cu sare.

Intr-o tigaie teflonata se topesc cele 50 g de unt si se pun bucatile de file de biban, una langa alta fara sa se suprapuna. Se acopera cu apa si se presara cu frunza de patrunjel si piper. Se gateste pe foc moderat pana cand apa seaca la jumatate.

Apoi se amesteca 30 g unt cu lingura de faina si 3 linguri zeama de sub peste, dupa care se toarna peste carne. Se mai lasa pe foc cateva minute, apoi se scot bucatile de peste din sos pe un platou garnisit cu felii de lamaie si portocale.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter