You are here

Acasa

File de merluciu cu maioneza

File de merluciu cu maioneza

0,5 kg file de merluciu
1/2 kg morcovi
1/2 kg ceapa rosie
300 g radacina de patrunjel
4 foi dafin
sare, piper boabe, dupa gust

Pentru maioneza:
2 oua
smantana
1 lingura mustar
1/2 lamaie, doar zeama
ulei de floarea soarelui

Se curata morcovii, patrunjelul radacina, se decojeste ceapa si se taie in doua.
Se fierb toate acestea in apa cu sare, dupa ce s-au fiert se adauga pestele, se mai lasa la foc potrivit 5 minute, nu mai mult sa nu se imprastie pestele.
Se lasa sa se raceasca toate, in apa in care au fiert, apoi se scoate pestele si se scurge zeama.

Voteaza reteta: 
Average: 2 (1 vote)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter