You are here

Acasa

File de merluciu cu sos de capere

File de merluciu cu sos de capere

2 bucati file de merluciu
150 g capere
1 legatura de patrunjel
4 linguri ulei de masline
sare
piper
chilli-optional
1/2 lamaie

Bucatile de file se spala, se scurg bine de apa si se aseaza in tava unsa cu 2 linguri de ulei de masline. Se sareaza, se pipereaza si optional puteti da un praf de chiulli.

Se da tava la cuptor timp de 20 de minute.

Intr-o tigaie incingem 2 linguri ulei de masline si adaugam 1/2 legatura de patrunjel si zeama de la lamaie. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se pun caperele scurse.

Mod de servire: 
Se poate servi cu garnitura de orez cu legume.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter