You are here

Acasa

File de merluciu cu sos de smantana

File de merluciu cu sos de smantana

-1 kg file de merluciu
-3 capete de cepa
-2 cani vin alb
- 40g smantana de vaca
-1-2 linguri de mustar
-o crenguta de patrunjel tocat
-1 sau 2 linguri de piper negru
-sare (dupa gust)
-cartofi (pentru garnitură)

Se inmoaie pestele timp de 10 minute in ceasca de vin impreuna cu sare si piper.Se incinge uleiul intr-o tigaie şi se caleste ceapa tocata.Odată calita, se adaugă smântână, se amestecă şi se adaugă muştar, 1 ceasca de vin de masă şi migdale.Se adauga sare după gust şi se fierbe la foc mic timp de aproximativ 10 minute.

Acum putem adăuga piper negru pentru gust. Puneti fileurile de merluciu într-o tava de cuptor, se toarnă sosul de smântână şi se coace timp de o jumătate de oră într-un cuptor moderat, preîncălzit.

Mod de servire: 
Serviti presarat cu patrunjel si cu o garnitura de cartofi fierti si proaspeti.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter