You are here

Acasa

File de peste cu fasole si praz

File de peste cu fasole si praz

4 fileuri
500 g fasole cu boabe mari
2 roşii
1 praz
1 ţelină
2 morcovi
frunze de dafin
cimbru
zeamă de lămâie
sare
piper
busuioc

Fasolea se spală în mai multe ape şi se fierbe în apă cu sare. Prazul, ţelina, morcovii se curăţă, se taie felii subţiri, se călesc în ulei încins.

Se adaugă fasolea scursă, roşiile tocate mărunt, foi­le de dafin, cimbrul şi o cană de apă. Se mai fierb 5 minute. Fileurile de peşte se taie, se ung cu ulei, se sărează, se aşază într-o tavă şi se dau la cuptor timp de 10 minute, întorcându-se pe ambele părţi.

Amestecul de legume se aşază pe farfurii, deasupra se pun bucăţile de peşte şi se stropeşte cu zeamă de lămâie!

Voteaza reteta: 
Average: 4 (2 votes)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter