You are here

Acasa

Fileu de peste cu struguri

Fileu de peste cu struguri

600g fileu de peste cu carne alba
1 lingurita sare
piper proaspat macinat
2 linguri faina
1 lingura unt
1 lingura ulei de masline
200g strugure tamaios
2 linguri vin alb
1 legatura busuioc

Se asezoneaza fileurile cu sare si piper, se presara cu faina; se incing intr-o tigaie untul si uleiul. Se prajeste pestele cateva mninute pe fiecare parte. Boabele de strugure se taie in jumatate si se scot samburii. Se adauga, impreuna cu vinul si salvia, la pestele prajit. Se fierbe putin, pana mai scade sosul, apoi se serveste.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter