You are here

Acasa

Fileuri de dorada cu salvie

Fileuri de dorada cu salvie

8-12 fileuri de dorada (in functie de marime)
2 ramurele de salvie proaspata
2 cepe rosii
600 g cartofi
5 rosii cherry pentru ornat
3 linguri de lapte proaspat
3 linguri de faina
2 linguri de otet
ulei extravirgin de masline
sare
piper proaspat macinat

Coaceti cepele intregi (fara sa le curatati) in cuptorul incalzit la 170°C, circa 1 ora si jumatate. Cand sunt gata, curatati-le, taiati-le felioare si stropiti-le cu ulei de masline si otet apoi sarati si piperati.

Curatati cartofii, taiati-i felii groase cam de jumatate de centimetru si fierbeti-i in apa clocotita sau la aburi, circa zece minute. Scurgeti-i bine si dregeti-i cu ulei, otet, sare si piper.

Controlati cu grija fileurile de dorada si scoateti eventualele oase cu o penseta. Treceti fileurile prin laptele pus intr-un vas termorezistent, scurgeti-le si dati-le prin faina Presarati deasupra salvia tocata (pastrati cateva frunzulite pentru ornat) si rumeniti-le intr-o tigaie mare cu cateva linguri de ulei incins bine.

Mod de servire: 
Aranjati cepele si cartofii pe farfurii, deasupra lor fileurile de dorada si eventual ornati cu cateva frunzulite de salvie si cu felioare de rosii.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter