You are here

Acasa

Fileuri de merluciu cu mirodenii

Fileuri de merluciu cu mirodenii

4 fileuri de merluciu
1 ceapa alba feliata subtire
2 catei de usturoi
1 lingura de praf de chimen
2 linguri de pasta de rosii concentrata
2 rosii
1 legatura de patrunjel
1 lamaie
3 linguri de ulei extravirgin de masline
sare
piper

Caliti intr-o tigaie usturoiul, ceapa si chimenul cu doua linguri de ulei timp de 5 minute. Adaugati pasta de rosii concentrata sare, piper, doua linguri de apa si mai fierbeti 5 minute, pana se ingroasa sosul.

Taiati rosiile rondele subtiri. Ungeti cu ulei o tava de cuptor si asezati in ea fileurile de merluciu, rosiile feliate si deasupra sosul. Acoperiti-o cu folie de staniol si dati-o la cuptor 10 minute la 180°C. lasati lichidul sa se evapore inca 10 minute, fara sa mai acoperiti cu folia de staniol.

Mod de servire: 
Aranjati pe farfurii fileurile de peste peste rosii si sosul in care s-au facut, apoi ornati cu patrunjel tocat si cu putin suc de lamaie dupa gust, dupa care le puteti servi.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter