You are here

Acasa

Frigarui de cod cu morcovi glazurati

Frigarui de cod cu morcovi glazurati

Cod Loins - 250 gr
sos hoisin - o lingura
sos de soia - o lingura
ulei de susan - o lingura
ceapa verde - o legatura
unt - 10 gr
seminte de susan - 30 gr
usturoi - 2 catei
1/2 de lime

Pentru morcovi:
Baby Carrot - 450 gr
unt - 20 gr
miere - 2 linguri
zahar brun - 25 gr
marar - 1/2 legatura
cimbru verde - cateva ramurele
sare - dupa gust
piper - dupa gust

Codul se taie in cuburi potrivite. Se face o marinata din sos hoisin, sos de soia, ulei de susan, piper, usturoi trecut prin presa si cateva picaturi de suc de lime. Se amesteca toata povestea asta bine si se acopera cuburile de cod cu ea. Trebuie sa le lasati in frigider sa se marineze timp de o ora.
Ceapa se taie in bucati de aprox. 4 cm.
Dupa ce peste s-a marinat se pune pe frigarui alternand cu bucatele de ceapa verde. Va sugerez sa folositi frigarui mai micute care sa incapa cu usurinta intr-o tigaie. Adaugati restul de marinata peste frigarui.
Se topeste untul intr-o tigaie si se pun frigaruile. Se gatesc timp de 10 minute intorcandu-le pe toate partile. Se adauga semintele de susan si se mai lasa pe foc 1 minut.

Morcovii glazurati:
Se topeste untul intr-o tigaie si se pun morcovii. Nu este nevoie sa ii decongelati.
Se lasa aproximativ 10 minute si apoi se adauga zaharul brun, mierea, sare, piper si se mai lasa pe foc 5 minute. Gustati pentru a va asigura ca are toate condimentele necesare.
Dupa ce sunt gata se opreste focul si se adauga mararul tocat si frunzulite de cimbru.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter