You are here

Acasa

Hamsii cu dafin

1 kg hamsii sau sprot
500 g ceapa tocata
500 ml supa de peste
300 ml vin alb
2 tulpini telina tocata
50 g patrunjel verde tocat
3 catei de usturoi zdrobit
100 ml ulei de masline
un vârf de cutit oregano
1 ardei iute tocat
sare, piper

Se încing 3 linguri ulei de masline în tigaie, se adauga ceapa si se caleste. Când se înmoaie, se incorporeaza pestele, telina, patrunjelul, ardeiul iute, usturoiul si oregano.
Se acopera totul cu supa de peste, ulei de masline si vin, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, se da în clocot si se fierbe la foc mic, cu capac.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter