You are here

Acasa

Impletitura de peste cu piure de cartofi cu sfecla rosie

Impletitura de peste cu piure de cartofi cu sfecla rosie

Ingrediente (pentru 4 persoane):
12 file peste de mare congelat (circa 1,6 kg in total),
4 linguri ulei de masline,
sare,
piper alb si rosu.

Pentru piureul de cartofi:
6 cartofi mari albi,
1 sfecla rosie fiarta,
1 pahar de lapte,
1 lingura de unt,
sare.

Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie bucati potrivite si se pun la fiert in apa cu sare. Sfecla rosie se taie bucati mici si cu ajutorul unui robot de bucatarie se face pasta. Apoi se potriveste de sare si se adauga o lingura de lapte. Se amesteca bine si se lasa deoparte.

Dupa ce s-a decongelat pestele, se sareaza, pipereaza si se unge bine cu ulei. Din cele 12 fileuri de peste se fac 4 impletituri, care se pun intr-o tava de cuptor captusita cu folie de aluminiu si unsa cu ulei. Se introduce in cuptor timp de 20 minute pana cand carnea devine moale.

Cand s-au fiert cartofii, se zdrobesc, se adauga pasta de sfecla rosie, untul si laptele ramas. Se amesteca energic cu o lingura de lemn pana piureul devine cremos.

Mod de servire: 
Se tine la cald pana cand pestele este gata, apoi se serveste ca si garnitura.
Voteaza reteta: 
Average: 1 (1 vote)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter