You are here

Acasa

Limba de mare pane in crusta de cartofi

Pentru 4 portii:
Cartofi - 1,2 kg
Limba de mare curatat - 4 buc
Oua - 2 buc
Faina - 100 g
Ulei - 4 linguri
Zeama de lamaie - 2 lingurite
Patrunjel - 1 legatura
Sos remoulade
Sare
Piper

Cartofii se curata si se spala. Se rad pe razatoarea mare, dupa care se pun intr-un prosop de bucatarie si se storc bine. Limba de mare se spala, se sareaza, se pipereaza si peste se picura zeama de lamaie. Ouale se bat. Pestele se da prin faina, apoi prin ou.

Cartofii se pun intr-o farfurie, se da pestele prin ei si se apasa cartofii, sa se formeze o crusta de cartofi. Uleiul se incinge si pestele se prajeste pe ambele parti circa 6 minute. Crusta de cartofi trebuie sa aiba o culoare aurie si sa fie crocanta.

Patrunjelul se spala, se rup frunzele si se toaca. Pestele se scoate din tigaie, se pune pe farfurii si se decoreaza cu patrunjel.

Mod de servire: 
Se serveste cu sos remoulade si bagheta de paine.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter