You are here

Acasa

Macrou in crusta de ovaz

Macrou in crusta de ovaz

2 portocale
140 g faina de ovaz
2 lingurite mustar de Dijon
8 fileuri mici de macrou, circa 75 g fiecare
2 albusuri de ou batute usor cu o furculita
2 linguri ulei de masline extra virgin
sare si piper

Se incalzeste cuptorul la 220 °C. Se rade fin coaja uneia dintre portocale. Se curata si se desfac apoi ambele portocale in feliute.
Se amesteca faina de ovaz, mustarul, coaja de portocala, sarea si piperul, cat sa se incorporeze mustarul in mod uniform.
Se unge fiecare fileu de peste cu albus de ou, apoi se preseaza in mixtura de ovaz ca sa se acopere uniform pe ambele parti. Se asaza apoi pe o tava de copt unsa cu putin ulei si se stropeste cu ulei de masline.
Se gateste pestele circa 15 minute, in functie de grosimea fileurilor, pana ce se desface usor cand este incercat cu furculita. Se serveste fierbinte, alaturi de feliutele de portocala.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter