You are here

Acasa

Macrou fript cu sos condimentat

Macrou fript cu sos condimentat

1 macrou
1 lingurita sare
ulei, pentru prajit
2 cepe medii, tocate
1 lingurita sos iute
1/2 lingurita ghimbir, pudra
1 lingura zeama de lamaie
2 linguri sos Worcestershire
1 lingura zahar
1 lingura sos de soia

Se curata, se spala si se portioneaza pestele; se freaca cu sare uniform. Se frige intr-o tigaie in ulei mult (deep-fry), se scoate si se scurge pe prosoape de hartie.
In aceeasi tigaie se soteaza ceapa pana ce se rumeneste bine. Se adauga restul ingredientelor, se amesteca foarte bine si se lasa pana ce da in clocot.
Bucatile fripte de peste se asaza pe un platou, alaturi de garnitura de cartofi si orez.

Mod de servire: 
Sosul se toarne peste peste si se serveste cald.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter