You are here

Acasa

Macrou marinat in sos de rosii

Macrou marinat in sos de rosii

1 kg peste macrou
1-2 foi dafin
cateva boabe piper
30 ml ulei
40 ml otet
140 g pasta de rosii
sare

Spalam pestele, ii taiem capul si il curatam de maruntaie.
Il taiem bucatele apoi il punem intr-o oala.
Adaugam uleiul, otetul, sarea, boabele de piper ( chiar si putin piper macinat) si foile de dafin.
Pasta de rosii o dizolvam cu apa si o adaugam peste pestele din oala.
Acest sos trebuie sa acopere in intregime pestele.
Punem oala la fiert (acoperita cu un capac) la foc mic timp de 150 minute.

Voteaza reteta: 
Average: 4.9 (20 votes)

Comentariu

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter