You are here

Acasa

Macrou picant

Macrou picant

4 macrouri
4 căţei de usturoi
1 ceapa
1 ardei iute
zeama de la 1 lămâie
1 linguriţă de pătrunjel tocat
1 linguriţă de chimen măcinat
ghimbir, cuişoare (câte un vârf de cuţit)
5 linguri de unt
1 lămâie (pentru decor)
sare

Se spală macrourile complet şi se usucă. Se stropesc cu suc de lămâie şi se lasă deoparte timp de 15 minute.
Se toacă mărunt usturoiul curăţat, ceapa şi se pun într-un castron. Se adaugă ardeiul iute tăiat mărunt, pătrunjelul, chimenul, ghimbirul, cuişoarele şi sarea. Se amestecă totul.
Se taie macroul pe lateral şi se umple cu pasta preparată. Se pune peştele în tigaie şi se lasă la prăjit timp de 20 de minute sau mai putin, pana devine maroniu, la foc mediu spre mic.

Mod de servire: 
Se ornează cu lămâie.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter