You are here

Acasa

Macrou picant cu cartofi si crema de usturoi

Macrou picant cu cartofi si crema de usturoi

4 fileuri de macrou
cartofi
usturoi
boia iute
sare
cimbru uscat
smântână

Fileurile se crestează oblic de câteva ori pe partea cu piele. În tăieturi se pun felii de usturoi,apoi se ung cu ulei şi se presară cu sare, boia iute şi cimbru uscat.

Se pregăteşte tava de cuptor, se tapetează cu hârtie de copt care se unge cu ulei, apoi se aşează fileurile cu partea cu piele în sus. Se dă tava la cuptor la foc potrivit . Bucăţile de peşte se întorc o dată sau de două ori , ca să se rumenească frumos pe ambele părţi.

Se face o cremă din usturoiul zdrobit (sau ras pe răzătoarea mică), frecat cu sare, un pic de ulei şi smântână.

Mod de servire: 
Se serveşte peştele cu cartofi (curăţaţi, spălaţi, taiaţi şi fierţi pe jumătate cu sare, apoi scurşi, condimentaţi după gust şi prăjiţi) şi cremă de usturoi.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter