You are here

Acasa

Macrou prajit in sos de otet

Macrou prajit in sos de otet

500 g de macrou
făină
un pliculeţ de praf de chili
4 căţei de usturoi
2 cepe
2 foi de dafin
o linguriţă de rozmarin uscat
100 ml vin roşu
100 ml oţet de vin
ulei de măsline
sare si piper

Puneţi la încins, la foc mare, o tigaie cu uleiul de măsline. Bucăţile de peşte se trec prin făină, pe ambele părţi, după care se scutură pentru a înlătura excesul. Se pune peştele la prăjit şi se lasă preţ de câteva minute, până se rumeneşte pe ambele părţi.
Se scoate şi se pune pe şerveţele de hârtie. Strecuraţi uleiul folosit şi puneţi-l într-o altă tigaie. Încălziţi la foc mediu şi puneţi la călit ceapa, tocată subţire. Adăugaţi praful de chili, căţeii de usturoi tocaţi mărunt, foile de dafin, rozmarinul şi peştele. Turnaţi vinul şi oţetul, potriviţi de sare şi lăsaţi tot conţinutul la fiert timp de cinci minute.

Mod de servire: 
Peştele cu sos de oţet se poate servi atât cald, cât şi rece.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter