You are here

Acasa

Macrou in sos de iaurt picant

file de macrou 6 portii
250 ml iaurt,
200 ml lapte de cocos,
1/2 lamiie,
10 gr. curry,
10 gr. enibahar pulbere,
10 frunze de busuioc,
5 catei de usturoi,
10 gr sare,
o lingura de ulei,
5 gr. sofran,
o legatura de marar,
25 gr. coniac fin

Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie. Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore. Gratarul se incinge foarte bine si se pun fileurile de peste, fara sa fie scuturate de compozitie, care se intorc pe cealalta parte dupa circa 2-3 minute, iar dupa alte 2-3 minute se iau de pe gratar, se pun pe un platou, peste care se toarna restul de compozitie din bol.

Mod de servire: 
Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter