You are here

Acasa

Macrou umplut cu lamaie la cuptor

Macrou umplut cu lamaie la cuptor

- 3 bucăţi macrou curăţat
- 4 lămâi
- 7-8 cuişoare usturoi
- 100 g ulei
- 30-40 ml ulei de măsline
- 1 buchet marar
- 50 g parmezan ras
- 1 / 2 lingurita zahăr
- sare
- piper dupa gust
- 100 ml alb vin

Se curăţa lamaia de seminţe şi membranele albe pentru a rămâne doar partea galbena. Pune-o intr-un blender împreună cu usturoi, unt, ulei de măsline, mărar,parmezan şi zahăr. Cu această pastă se umple interiorul pestelui si se presăra pe afara cu piper negru si sare.Se lasă să stea timp de 1 oră apoi se pune in tava de copt.

Apoi pune în fiecare bucata de macrou feliile de lamai apoi turnati peste peste vin alb.Pune la copt in cuptorul incalzit moderat într-o folie. În cele din urmă, se îndepărtează folia şi se lasa sa capete o culoare aurie.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter