You are here

Acasa

Merluciu în sos de brânza

1 ceasca parmezan ras
1 lingurita piper negru, macinat
4 bucati merluciu file
1 lamâie
2 bucati praz
2 linguri maioneza
1 ceasca unt moale

Se toaca prazul. Se amesteca parmezanul cu untul, maioneza si prazul, într-un bol nu prea mare si se pun deoparte.
Se încinge cuptorul si se pune pestele la prajit, în tava unsa. Deasupra se stoarce sucul de la lamâie si se presara piper. Se coace 10 minute, la foc mediu, apoi se scoate din cuptor si se unge cu amestecul de brânza.
Se pune înapoi în cuptor pentru înca 3-4 minute, numai cât acesta sa se rumeneasca.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter