You are here

Acasa

Merluciu cu dovlecei la cuptor

Merluciu cu dovlecei la cuptor

4 bucati de merluciu
2 dovlecei
3 rosii
2 ardei grasi
2 cepe
1 morcov
sare, piper

Se spala legumele si se usuca.
Ceapa tocata marunt se pune la prajit, apoi se pun si ardeii tocati marunt, iar dupa un minut pot fi adaugate si rosiile tocate si morcovul dat pe razatoarea mica, se sareaza, se pipereaza, si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie ardeii, ceapa si morcovul.
Pestele se spala, se curata de piele, eventual de oasele din mijloc, si se sareaza.
Ungem o tava cu ulei si punem o parte din legumele fierte, asezam si pestele, iar peste el se pun rondelele de dovlecel si apoi restul de legume.
Se lasa la cuptor timp de 20 de minute la foc potrivit.

Mod de servire: 
Se poate servi cu garnitura de cartofi si mujdei de usturoi.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter