You are here

Acasa

Merluciu cu telina si tomate

Merluciu cu telina si tomate

4 bucati trunchi de merluciu
500 g telina
4-5 rosii
o lingura pasta de tomate
50 ml ulei
un catel de usturoi
o lingurita rasa cimbru uscat
sare
piper

Prajiti pestele in ulei, pana cand se patrunde bine si se rumeneste pe toate partile, apoi scoateti-l pe o farfurie si pastrati-l acoperit la cald.

Separat, intr-o alta tigaie, caliti inabusit, in 4-5 linguri de ulei si o cescuta cu apa, telina, impreuna cu cimbrul, sare si piper.

Cand toata apa s-a evaporat, adaugati pasta de tomate si, dupa un minut, puneti rosiile oparite, curatate de pielita si tocate marunt.

Lasati sa fiarba 15 minute la foc mic, apoi puneti in tigaie bucatile de peste. Acoperiti tigaia cu un capac si mai lasati la foc mic inca 5 minute.

Voteaza reteta: 
Average: 5 (1 vote)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter