You are here

Acasa

Merluciu dat prin pesmet la cuptor

Merluciu dat prin pesmet la cuptor

-merluciu – 4 fileuri
-ouă – 2
-pesmet – 100g
-ulei de măsline – 100 ml
-sare
-piper negru – proaspăt
-făină – 60 – ’80
Pentru sos
-crema – 250 ml de lichid
-usturoi – 1 căţel de usturoi, zdrobit
-vin alb – 50ml
-branza – 150 g de ras

Fileurile de merluciu se asezoneaza la gust cu sare şi piper. Se da prin faina, ou, pesmet şi ou din nou şi se prăjeşte în ulei preîncălzit.

Aranjaţi într-un vas de copt uns. Se amestecă cu crema de usturoi zdrobit, condimente dupa gust si vin alb. Acest sos se toarna peste merluciu prajit, se presara cu niste branza rasa si se coace timp de 15 minute într-un cuptor încălzit.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter