You are here

Acasa

Merluciu la cuptor cu cartofi

Merluciu la cuptor cu cartofi

500 gr merluciu,
6-7 cartofi,
patrunjel,
4 cepe mici rosii,
sare,
lamaie,
ulei,
o ceasca apa

Ungem o tava cu ulei si asezam un strat de cartofi taiati rondele fff fin cu ajutorul razatoarei, ii pudram cu sare si eventual piper daca doriti.
Peste cartofi punem rondele fine de ceapa rosie si patrunjel si apoi bucatile de merluciu pe care, daca sunt prea mari, le taiem in doua,mai facem un strat de cartofi, ceapa, patrunjel si peste si acoperim la final cu un strat de rondele de cartofi si de ceapa.
Pudram bine cu patrunjel, adugam sucul unei lamai medii amestecat cu o cescuta de apa,dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ o ora.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter