You are here

Acasa

Merluciu picant cu cartofi

Merluciu picant cu cartofi

6 fileuri de merluciu
12 fileuri de ansoa
6 cartofi
2 cepe
1 catel de usturoi
3 linguri ulei de arahide sau de floarea-soarelui
sare
piper

Pentru decor:
1 ceapa rosie

Curata fileurile de peste, elimina pielea si eventualele oase, clateste-le bine si usuca-le cu hartie absorbanta.Condimenteaza-le cu sare si piper, dupa gust.

Curata si taie cartofii felii subtiri; pune jumatate din cantitate intr-o tava unsa cu ulei. Presara sare si piper, dupa gust. Pune peste cartofi ceapa taiata julien, usturoiul si patrunjelul tocate marunt. Asaza bucatile de merluciu deasupra si pune fileurile de ansoa maruntite. Acopera totul cu feliile de cartofi ramase, stropeste cu ulei si condimenteaza cu sare, dupa gust.

Coace preparatul circa 35 de minute in cuptorul incalzit la 170° C, apoi scoate-l din cuptor si lasa-l sa se racoreasca.

Mod de servire: 
Decoreaza cu fasiute de ceapa rosie si serveste.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter