You are here

Acasa

Merlucius crokantus

Merlucius crokantus

4 cuburi file merluciu
putina supa de legume strecurata
1 lingurita mustar
1/2 lingurita miere
1 graunte de ustroi zdrobit
cateva picaturi de zeama de lamaie
sare mare 1 praf
niste Kotanyi pesto rosii si busuioc
1 lingurita ulei de masline
1 ou batut
o mana de fulgi de porumb
o lingura de branza alba sarata rasa
o lingura cascaval ras
o lingura salata de icre albe cu peste afumat
patrunjel verde tocat precum
frunze de ceapa verde tocate
rosii cherry

Ne trebuie 4 cuburi file merluciu (reteta merge si pentru alt peste alb care va place).Se fierbe in apa cu sare sau daca aveti putina supa de legume strecurata(mie mi-a ramas de la bebe).

Apoi pregatiti un amestec galben facut din:1 lingurita mustar , 1/2 lingurita miere, 1 graunte de ustroi zdrobit, cateva picaturi de zeama de lamaie, sare mare 1 praf, niste Kotanyi pesto rosii si busuioc,1 lingurita ulei de masline, 1 ou batut.Se lasa fileurile in acest amestec galben si se incinge bine tigaia sau daca nu vreti prajit se poate face frumos si pe hartie de copt in tava la cuptor.

Zdrobim repede o mana de fulgi de porumb si tavalim pestele din amestecul galben direct in fulgii crocanti si apoi in tigaia incinsa.Se lasa doar putin intrucat pestele e fiert.Se scoate pestele si se scurge pe hartie absorbanta.

Se fac chiftelute, se turtesc putin si se aseaza peste merluciul crocant.Deasupra se aseaza rosii cherry si se infig frunzulite de ceapa verde.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter