You are here

Acasa

Merlucius cu rozmarin

4 morcovi,
3 cepe,
1 kg de trunchi sau file merlucius,
100 ml de vin alb,
100 ml apa,
rozmarin uscat

In tava neunsa se pune un strat de ceapa taiata rondele, apoi morcovul ras, pestele care a fost in prealabil sarat si presarat cu rozmarin.
Vara se pune deasupra si 3 rosii foarte coapte taiate felii. Se pune in cuptorul incins. Se lasa la foc mediu pe 15 min.
Apoi se toarna vinul diluat cu apa si se lasa la foc mic, pana e gata pestele (vre-o 25 min).

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter