You are here

Acasa

Merlucius cu sos de rosii

Merlucius cu sos de rosii

Pentru 4 portii:
800 g merlucius
5 sardele în ulei
600 g rosii, curatate de pielita
2 cepe,
3 catei de usturoi, zdrobiti,
120 g masline negre,
25 g capere,
1 lingurita de rozmarin uscat
ulei de masline
sare si piper

Tocati marunt sardelele si puneti-le la calit în 3 linguri de ulei. Curatati ceapa, taiati-o în felii de circa 5 mm si puneti-o si pe ea în tigaie. Adaugati rozmarinul si usturoiul, caliti pâna se înmoaie ceapa, adaugati putina apa si sarati.

Tocati rosiile (nu prea marunt), rasturnati-le peste sosul în curs de formare si fierbeti totul timp de 20 de minute. Scurgeti bine caperele si presarati-le peste sos, împreuna cu maslinele.

Înca 5 minute de fiertura si adaugati pestele (pe care, fireste, ati avut grija sa-l decongelati perfect), care trebuie si el sa mai stea 10 minute.

Voteaza reteta: 
Average: 5 (1 vote)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter