You are here

Acasa

Merlucius in stil italian

1 kg file de merlucius sarat,
5 linguri ulei ,
400 g rosii ,
300 g ceapa ,
2 linguri praf curry ,
1 borcanel iaurt ,
1 varf de cutin de sofran ,
2 catei de usturoi ,
cateva masline negre.

Se prajesc bucatile de peste in ulei incins, pe ambele parti.
Separat, se face sosul: se taie ceapa marunt, se amesteca cu rosiile curatate de pielita si zdrobite, praful de curry, iaurtul, 1 pahar de apa, putin sofran si usturoiul zdrobit.
Se amesteca totul bine si se lasa sa fiarba la foc mic 30 de minute, amestecand din cand in cand.
Se pun apoi bucatile de peste prajit si se mai lasa sa fiarba impreuna 20 de minute, tot la foc mic.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter