You are here

Acasa

Mujdei cu rosii coapte

Mujdei cu rosii coapte

2 rosii,
2-3 catei de usturoi,
busuioc,
cimbru,
sare,
piper,
1 lingura ulei,
un varf de cutit de zahar

Coacem rosiile in cuptor la gril sau pe ochiul de la aragaz pana cand coaja se usuca si se arde. Le curatam de coaja si le pasam bine bine cu o furculita.
Separat zdrobim cateii de usturoi si ii frecam cu o lingura de ulei si putina sare pana formeaza o pasta.
Adaugam rosiile coapte si pasate, condimentam cu busuioc, cimbru si piper, adaugam un varf de cutit de zahar si amestecam bine.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter