You are here

Acasa

Oua umplute cu piure de peste

Oua umplute cu piure de peste

6 oua,
100g de carne de peste, fiarta si pasata,
50g de unt,
1-2 linguri de smantana,
1 lingurita de pasta de sardele,
sare,
piper.

Ouale fierte, curatate de coaja, se taie in jumatati.
Se scoate galbenusul, se trece prin sita si se amesteca bine cu untul frecat spuma, cu pestele, smantana, sarea si piperul necesare.
Se umplu jumatatile de ou cu aceasta compozitie.

Mod de servire: 
Se servesc ca atare sau cu un sos rece.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter