You are here

Acasa

Pasta de sardine

Pasta de sardine

o cutie cu sardine în ulei,
2 ouă fierte tari,
50-60 gr. unt,
o linguriţă cu ghimbir ras,
piper şi zeamă de lămîie, dupa gust.

Tăiem ouăle bucăţele cît mai mici, cu albuş cu tot, zdrobim sardinele cu furculiţa, apoi într-un castron punem toate ingredientele, adăugăm şi uleiul din conservă cam 60% şi le amestecăm bine, pînă devine o pastă omogenă.

Ungem tartinele cu pasta de sardine şi ornăm cu feliuţe de măsline, ardei verde şi gogoşar roşu.
Dacă pregătim pentru masa de revelion, atunci tartinele să fie de mici dimensiuni (4x4 cm), cam cît o înghiţitură.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter