You are here

Acasa

Paste cu surimi si smantana

200g paste(tagliatelle)
200g surimi
300ml smantana lichida
1 ceapa potrivita
2-3 linguri de ulei
parmezan sau cascaval ras(pentru servit)
sare
piper
oregano
busuioc

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe plic in apa cu sare si putin ulei. Separat ceapa se taie marunt si se caleste putin in ulei,apoi se adauga surimi-ul dezghetat si taiat rondele.
Se calesc impreuna pentru 2-3 minute, apoi se adauga smantana (eu am folosit smantana normala si am subtiat-o cu lapte) amestecandu-se in continuu pentru cateva minute.
Se condimenteaza dupa gust si sosul obtinut se adauga peste paste scurse bine.
Se amestaca cu grija si se servesc pastele cu parmezan sau cascaval ras.

Voteaza reteta: 
Average: 5 (2 votes)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter