You are here

Acasa

Pastrav prajit cu sos de tomate

1 sau 2 pastravi mari
1 ceapa medie
orez basmati- jumatate de cana
1 morcov razuit
1 catel de usturoi razuit
50g unt
sare
piper

Avem un pastrav mare pe care il curatam de solzi si il spalam in apa rece.
Pastravul se prajeste la foc mic pe partea cu pielea prima data....aprox 10 minute in total.
Taiem ceapa usturoiul si il calim in untul topit.
Spalam orezul basmati in mai multe ape.
Ceapa o calim un pic dupa care adaugam orezul basmatii.....calim/prajim totul cateva min.
Adaugam rosiile din conserva si dam la fiert 10min. Lasam sa devina totul un sos.
Toata magia este facuta, pentru restul putem sa ne relaxam....

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter